Z našim znanjem

do prijetnejšega bivanja

Fasaderska dela

Tlakarska dela

Keramičarska dela

Suhomontažna dela

Slikopleskarska dela

Kleparska dela

Krovska dela

Strojne in elektro inštalacije

Izvajamo vse vrste obrtniških in zaključnih del. Na željo naročnika izdelke naredimo po meri, kvalitetno in v zadovoljstvo stranke. Našim naročnikom pred izvedbo del tudi svetujemo in predlagamo morebitne izboljšave pri izvedbi, saj nam je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Obrtniška dela vključujejo: krovska dela, kleparska dela, ključavničarska dela, mizarska dela, kamnoseška dela, keramičarska dela, fasaderska dela, steklarska dela, suhomontažna dela, slikopleskarska dela, PVC in ALU dela, polaganje zaključnih oblog, kot so parket, laminat, tekstilne obloge in PVC obloge.

Fasaderska dela
Fasada je zaradi svoje velike površine najbolj pomemben del izolacije stavb. Ob slabi izolaciji se prek zunanjih sten izgubi kar 36 % toplotne energije. Naša prednost pred ostalimi izvajalci je v tem, da se na podlagi ogleda in analize odločimo, kateri toplotnoizolacijski material vam bomo ponudili, seveda tudi v skladu z vašimi finančnimi zmožnostmi. Po opravljenih izmerah ter svetovanju, kateri sistem je najboljši za vašo stavbo, vam bomo naredili natančen predračun. Če se odločite za naš projekt, vam brezplačno naredimo tudi barvno študijo objekta. S tem si boste lažje predstavljali, kako bo objekt videti po zaključku del. V celoti vam uredimo dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev (EKO SKLAD), ki znašajo 25 % od priznanih stroškov.
Z izdelava ali obnovo fasade bo vaš objekt na novo zaživel, za naročnike nudimo: barvanje fasade, sanacijo ali obnovo fasade, obnovo ali dodajanje toplotne izolacije, izdelavo ali oplesk napušča, izdelavo novega ali obnovo zaključnega sloja ter dobavo in vgradnjo vseh vrst polic.

Na vrh

Tlakarska dela
Pomemben del pri opremi stanovanja je izbira primerne talne obloge, ki bo ustrezala namenu. Izbira talnih oblog je danes zelo velika in kompleksna. Nudimo vam dobavo inpolaganje zaključnih oblog tal(parket, laminat, tekstilne obloge, PVC obloge,…), ter raznih zaključkov talnih oblog, ki so odvisne od izbrane vrste ter podlage, na katero talno oblogo nameščamo.

Na vrh

Keramičarska dela
Nudimo vam svetovanje in izvedbo keramičarskih del na vašem objektu. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju polaganja keramike vam keramiko položimo strokovno in v dogovorjenem roku.
Z veseljem bomo tudi vam pomagali do najboljše rešitve. Polagamo vse vrste keramičnih in kamnitih ploščic, tako stenskih kot talnih. Keramične ploščice vgrajujemo samo s kvalitetnimi lepili in fugiramo s kvalitetnimi fugirnimi masami, saj je kvaliteta in obstojnost izdelka poleg zadovoljstva stranke za nas izredno pomembna.

Na vrh

Suhomontažna dela
Suhomontažni sistemi predstavljajo elegantno in učinkovito rešitev, primerno za vse vrste objektov. Izbirate lahko med okolju prijaznimi gradbenimi materiali, ki ugodno vplivajo na počutje in hkrati omogočajo enostavno izvedbo vseh vrst gradbenih del. Naši strokovnjaki vam bodo ustrezno svetovali in predstavili inovativne rešitve, ki bodo izboljšale kvaliteto vašega bivanja in hkrati poskrbele za gradnjo brez neprijetnosti, kot so umazanija, gradbeni odpadki in veliki posegi v objekt.
Naša suhomontažna dela vključujejo kakovostne celostne storitve, dobavo in montažo materialov ter individualno svetovanje z upoštevanjem vaših potreb in želja.

Na vrh

Slikopleskarska dela
Slikopleskarska dela zagotavljajo celostne rešitve za vse vrste objektov in morajo biti izvedena strokovno, saj barve ne predstavljajo samo estetskega elementa objekta, temveč pomembno vplivajo na človekovo razpoloženje in počutje. Pri slikopleskarstvu je v prvi fazi izredno pomembna ustrezna priprava podlage za barvanje ter strokovna tehnična izvedba, saj je mogoče le s takim pristopom zagotoviti dolgotrajne in kvalitetne končne rezultate.Slikopleskarska dela zato opravlja usposobljena ekipa, ki ima obsežno znanje o vrstah in lastnostih posameznih materialov, o lastnostih in primernih načinih uporabe barv, o najustreznejših tehnoloških rešitvah in o optimalnih načinih izvedbe del. Na podlagi bogatih izkušenj vam bodo znali ustrezno svetovati, tako da boste s končnimi rezultati zadovoljni in bo vaše bivanje še prijetnejše.

Na vrh

Kleparska dela
Kvalitetno izvedena kleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu ter poskrbeti za brezhibno izvedbo del. V našem podjetju vam poleg same izvedbe storitve predhodno tudi svetujemo glede izbire materialov ter optimalnih rešitev, ki vam bodo služile vrsto let.
Naša strokovna ekipa je še posebej pozorna na ustrezno izvedbo na mestih stikov, kjer je zahtevana dodatna natančnost. Naša dodatna prednost je, da vam zagotovimo različne storitve na enem mestu, saj kleparska dela dopolnjujejo našo ponudbo krovskih del in tako lahko v celoti poskrbimo za vaš objekt.

Na vrh

Krovska dela
Streha je najbolj izpostavljen del vsakega objekta, ki mora biti prilagojena vsem vremenskim vplivom, ponuditi mora ustrezno zaščito celotne hiše ter zagotoviti dolgo življenjsko dobo. Po vaših željah izdelamo najrazličnejše lesene konstrukcije, lesena ostrešja in nadstreške. Seveda vam pri postavitvi ostrešja položimo tudi kritino in vam vašo novo streho tudi toplotno izoliramo. Dela izvajamo strokovno z najboljšimi materiali, na podlagi bogatih izkušenj vam tudi svetujemo, katere rešitve izbrati, da bo streha najprimernejša glede na vrsto objekta.

Na vrh

Strojne in elektro inštalacije
Za svoje naročnike s kvalificirano in specializirano ekipo ter profesionalnim odnosom nudimo celovito izvedbo vseh faz strojnih inštalacij na poslovnih in stanovanjskih objektih. Celovita ponudba vseh faz strojnih inštalacij in renoviranja dotrajnih sistemov obsega:
centralno ogrevanje (radiatorsko, konvektorsko in talno ogrevanje)
plinske inštalacije (notranje in zunanje plinske inštalacije)
vodovod (razvod mrzle in tople sanitarne vode, zunanja vodovodna, omrežjaodtočne inštalacije,finomontaža sanitarne opreme)
hlajenje, prezračevanje in klimatizacija (kanalski razvodi, toplotne črpalke,klima naprave)

Za svoje naročnike izvajamo električne inštalacije pri gradnji in obnovi stanovanjskih hiš, stanovanj in poslovnih prostorih:
električne inštalacije za moč in razsvetljavo, vgrajeno v zid in beton v inštalacijske cevi in položene nadgradno v inštalacijske in parapetne kanale, elektro razdelilne omarice z varovalkami, montaža električnih vtičnic, stikal in priključkov gospodinjskih in drugih porabnikov, senzorska zunanja in notranja razsvetljava, strelovod in ozemljitev, meritve električnih inštalacij, strelovoda in ozemljitve z izdajo poročila izdaja ustreznih soglasij in potrdil za našo izvedbo in vgrajene materiale

Na vrh